METAALBEWERKING

Onze metaalafdeling (bewerking 3D) bestaat uit verschillende snelle en efficiënte frees- en draaibanken, voor zowel kleinere reeksen als hogere volumes. Met een minimum aan setup tijd kunnen complexe stukken in serie worden gemaakt.

Draaien en frezen

Femaco beschikt over verschillende frees- en draaibanken. Samen met u wordt aan de hand van uw ontwerp gekeken welke machine het meest geschikt is i.f.v. het gewenste eindproduct. Ons nieuwe Mazak draaicentrum met geïntegreerde spilmotor is snel en efficiënt en is interessant voor zowel kleinere reeksen als hogere volumes. Met een minimum aan setup tijd kunnen complexe stukken in serie worden gemaakt.

Maximum toerental:

1200 per minuut

Maximum vermogen:

11 kW

Verplaatsing X-as:

500 mm

Verplaatsing Y-as:

1000 mm

Verplaatsing Z-as

485 mm

Materialen:

RVS, Aluminium, Koper,...

Koperbewerking

Femaco beschikt over verschillende frees- en draaibanken en is gespecialiseerd in bewerkingen op koperen staven en baren. Via ons gespecialiseerd en geautomatiseerd machinepark kunnen wij snel en vakkundig kleine en grote series produceren.

Femaco verwerkt metalen platen en metalen staven tot op maat gemaakte onderdelen.

Ervaren en competente medewerkers en een modern hoog-technologisch machinepark maken van ons een betrouwbare, snelle en flexibele partner. We kunnen overweg met verschillende metalen en zijn o.a. gespecialiseerd in het maken van kleine reeksen (i.f.v. prototypes)

Het plooien en (laser-)snijden van plaatwerk. Het lassen van bouten (stiftlassen), het draaien van koperen onderdelen, het coaten van uw product,… U kan altijd rekenen op onze vakkennis en kwaliteit.

Contacteer ons