OPPERVLAKTEBEHANDELING

Bij Femaco bieden we tal van oppervlaktebehandelingstechnieken aan zoals printen, tampondruk, poedercoating, natlak en EMI-shielding.


Printen / Bedrukken

Met onze Mimaki UV vlakbedprinter kunnen we logo’s, afbeeldingen of andere grafische elementen op oppervlaktes printen. De bedrukkingen zijn bovendien weersbestendig en duurzaam. Voor niet-vlakke elementen bieden we tampondruk aan (via onze zusterorganisatie V coat) waarbij op lichtgebogen elementen kan worden gedrukt.

Maximum breedte:

3100 mm

Maximum dikte materiaal:

50 mm

Maximum resolutie:

1200 dpi

Materialen:

RVS, Aluminium, koper, plastic, stickers,...

Coaten

Van natlak tot poedercoating tot tampondruk. We werken daarvoor nauw samen met onze zusterorganisatie V coat, die deel uitmaakt van dezelfde groep. Met onze professionele en moderne coatingsinstallaties en vakspecialisten kan u bij ons terecht voor kwalitatief werk, zowel in grote als kleine series. Meerlagig, corrosiewerend, hittebestendig, soft-touch afwerking? Voor iedere toepassing of product bieden wij een oplossing.

Maximum plaatformaat:

3000 mm x 1500mm

Materialen:

RVS, Inox, Aluminium


Ons machinepark

  • Natlak installaties
  • Poederlak installaties

EMI-shielding

EMI Shielding staat voor de bescherming van elektronische apparaten tegen elektromagnetische interferentie van buitenaf.

Elektrisch geleidende coatings zijn een snelle en gemakkelijke manier om elektronische toestellen die in een niet-geleidende behuizing zitten af te schermen. Door het aanbrengen van een koperlak of nikkellak aan de binnenkant van de behuizingen krijgt men niet alleen een geleidend schild maar voorkomt men ook elektrostatische oplading. Ook hier werken we samen met onze zusterorganisatie V coat die deel uitmaakt van dezelfde bedrijvengroep.

Femaco verwerkt metalen platen en metalen staven tot op maat gemaakte onderdelen.

Ervaren en competente medewerkers en een modern hoog-technologisch machinepark maken van ons een betrouwbare, snelle en flexibele partner. We kunnen overweg met verschillende metalen en zijn o.a. gespecialiseerd in het maken van kleine reeksen (i.f.v. prototypes)

Het plooien en (laser-)snijden van plaatwerk. Het lassen van bouten (stiftlassen), het draaien van koperen onderdelen, het coaten van uw product,… U kan altijd rekenen op onze vakkennis en kwaliteit.

Contacteer ons