Wij zijn op zoek naar een gedreven magazijnier!

Pourquoi choisir ce métier ?

 

Vous rejoindrez une équipe soudée au sein d’une PME familiale, où chacun s’entraide et où la communication est ouverte.

Chaque jour est différent, il y a donc beaucoup de place pour apprendre et grandir !

Postulez maintenant !

Femaco is gespecialiseerd in de verwerking van metalen. Ons team zet zich dagelijks in om klanten te overtuigen van onze producten. Voor Femaco en diens klanten zijn veiligheid en kwaliteit van essentieel belang. Femaco is binnen de holding toch het paradepaardje met zijn hypermoderne en geautomatiseerde plaatafdeling en uitgebreid machinepark waar we CNC draaien en frezen, robotlassen, fiberlasersnijden tot volautomatisch snijden en plooien.

Functie:

Je bent aanwezig in de productie en neemt de afgewerkte producten van de machines. Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten volgens de bestelbon klaargezet worden voor transport. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het beheer van de inkomende en uitgaande goederen. Je onderwerpt de inkomende en uitgaande goederen aan een kwaliteitscontrole. Je denkt graag mee in hoe het efficiënter kan.

Profiel:

  • Ervaring is geen must je weet ons vooral te imponeren met jouw enthousiasme.
  • Je kan een heftruck en/of een elektrisch stapelaar besturen en je wilt dit graag aanleren.

We care about our sailors:

  • Een voltijds vast contract van onbepaalde duur.
  • Een mooi loonpakket.
  • Een proper en modern werkatelier voorzien met jouw persoonlijk gereedschap en een mooi pakket aan werkkledij.
  • Mooie daguren van 7u – 15u45. Begin je graag wat vroeger aan het weekend? Geen probleem! Bij ons start jouw weekend om 13u45.
  • Op regelmatige basis zijn er activiteiten om de teamspirit een duwtje in de rug te geven. We dagen je graag uit met enkele van onze sportieve activiteiten of je kan genieten van een lekker tasje soep of vers fruit.

Maak nu de switch & join the wave

Bezorg ons jouw persoonlijke CV via jobs@femaco.be of neem telefonisch contact op met Tibo De Vriese op 0473/11.78.34 of Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37.

Jennifer Van De Velde

Responsable RH groupe The Veer

T. 0473/11.78.37

Partager cet emploi...